over ons

OVER DE HELDEN VAN 076

DE HELDEN VAN 076 is een nieuw concept privé gym en bevindt zich aan de Vijfhagen 203 te Breda. 

We beschikken we over een prachtige sportschool, met de allermooiste en nieuwste materialen voor de perfecte trainingsomgeving. Daarnaast beschikken we over een fantastisch mooie keuken met kookeiland en bar waar we mensen ontvangen en waar we voedingsworkshops geven. Ook kun je na je sessie gebruik maken van onze douche faciliteit. Bij ons voel jij je thuis, in de stijl van een boutique gym, met veel natuurtinten zoals hout, grassen, een wand in de stijl van de duinen en het strand.

 

Chris Teeken

EIGENAAR EN OPRICHTER VAN DE HELDEN VAN 076

Het is populairder dan ooit om in shape te komen door middel van fitness. Een fantastisch mooie uitkomst, doch zonder goede begeleiding niet zonder risico’s. De kwaliteit van de begeleiding is de laatste jaren zeer drastisch omlaag gegaan. Foute uitvoeringen van de oefeningen en onnodige blessures. Afbreukrisico is dan groot omdat het doel niet wordt gehaald. Hier ligt de basis van mijn motivatie. Optimale begeleiding voor diegene die aan een betere versie van zichzelf wil werken.

Chris Teeken

Una Cousins

PARTNER & PERSONAL TRAINER BIJ DE HELDEN VAN 076

Mijn missie is om samen met jou aan de beste versie van jezelf te werken, op zowel lichamelijk gebied als op het gebied van mindset. Mijn specialiteiten zijn:

  • Afvallen
  • Shape & Tone
  • Kracht training
  • Voedingsadvies
  • Kookworkshops

Graag kom ik in contact met je voor een persoonlijk gesprek in onze privé gym.

Una Cousins

LYenne van der steen (Is Verhuisd Naar Baarn)

WAS PERSONAL TRAINER BIJ DE HELDEN VAN 076

Mijn naam is Lyenne.

In 2018 is mijn leven 180 graden gedraaid. Ik verloor 20 kilo en ontdekte mijn passie voor krachttraining en voeding.

Goed in je vel zitten en gelukkig zijn met je lijf en wie je bent, draagt door in alles! En dit wil ik ook een ieder ander bieden!

Het gaat met vallen en opstaan. Hierin wil ik mijn eigen geleerde lessen inzetten om jou te helpen ook jouw doel op duurzame wijze te bereiken. Ieder individu is anders en behoeft een andere aanpak. Samen met jou ga ik op zoek naar datgene wat voor jou werkt, om te komen tot een gezonde en een gebalanceerde levensstijl.

Lyenne

Nienke de Ron

PARTNER & PERSONAL TRAINER BIJ DE HELDEN VAN 076

Hi! Ik ben Nienke.

Ik ben een sportfanaat en een health freak. Ik ben dol op pindakaas, ik hou van gezelligheid en van lekker eten, en dan het liefst in combinatie met een goed glas wijn. Voor een Sport & Lifestyle coach klinkt dit misschien tegenstrijdig, maar dat is het niet. Ik geloof namelijk dat een gezonde leefstijl niet alleen leuk kan zijn, maar ook móét zijn. Alleen dan houd je het vol en ik ga liever voor de lange termijn! Dus geen streng dieet waarbij je binnen no time weer op je oude gewicht zit en ook geen trainingsschema waar zelfs een olympisch sporter voor terugdeinst.
Ik help jou met verantwoord trainen en het ontwikkelen van een gezonde leefstijl die bij jou past, zodat jij je fit & happy voelt en vooral blíjft voelen!

Ga jij de uitdaging aan!?

Nienke de Ron

MIKE BOND

PARTNER & PERSONAL TRAINER BIJ DE HELDEN VAN 076

Ondertussen is het al weer een hele tijd geleden dat ik mijn levensstijl compleet heb omgegooid. Sindsdien is er een nieuwsgierigheid en interesse ontstaan in het leren over trainen, voeding en miniset. Door de jaren heen heb ik mijzelf hierin steeds verder ontwikkeld en heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken.

Ik geloof dat een gezonde levensstijl de fundering is waarop alle andere aspecten van het leven gebouwd kunnen worden. Krachttraining heeft namelijk de potentie om je niet alleen fysiek maar ook mentaal veel sterker te maken.

Soms is het moeilijk om door de bomen het bos nog te zien met alle tegenstrijdige informatie die op je afkomt over training en voeding. Wij zijn er voor je om je te helpen met de vraag wat werkt wel en wat werkt niet en nog veel belangrijker wat werkt voor JOU wel of niet.

Mike Bond

Wil jij meer weten over fitness en voeding?

Onze fanatieke trainers helpen je!
Iedere week krijg je van ons tips in je mailbox.

Waarom De Helden van 076?

Simpelweg omdat iedereen die de stap neemt om te investeren in een gezonder lichaam, een held is. Onze professionals werken zo efficiënt en veilig mogelijk, samen met jou, aan jouw fysieke en mentale uitdagingen. Dit gaat bij ons altijd gepaard met een gezonde dosis humor.

Zoek je een personal trainer in Breda, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Ons team

Ieder mens is uniek. Zo heeft ieder persoon zijn eigen drijfveer om door ons begeleid te willen worden en zijn wij als coach ook ieder authentiek en onderscheidend in onze aanpak daarin.  Toch zijn wij niet voor niets een team. Door middel van samenwerking en synergie zorgen wij ervoor dat jij jouw doel niet uit het oog verliest. Daarin zijn een aantal elementen van essentieel belang in hetgeen ons verbind. Noem ons vakidioten. Vakidioten met enorm veel passie en enthousiasme. Kom je kennismaken in onze sportschool in Breda?

Aangenaam! Wij zijn De Helden van 076!

Heb jij de H Factor?

Wij nemen alleen genoegen met de allerbesten! Wil je onderdeel uitmaken van “De Helden ” dan ben je ondernemend en heb je een goede basisopleiding, bij voorkeur aangevuld met specialisaties. Én uiteraard ben jij die vakidioot met enorm veel passie en enthousiasme voor het vak. Voor echte ondernemers hebben wij altijd mogelijkheden.

Beschik jij over deze kwaliteiten en heb je interesse in een rol als partner, personal trainer of wellicht zelfs jouw eigen “De Helden Van” gym?

× Hoe kan ik je helpen?